Domácí násilí z pohledu práva - Tůmová, Pavla; Hejda, Jan, 1955-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se zabývá problematikou domácího násilí - zneužití postavení a moci jedné osoby v rodině
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: domácí násilí; právní pomoc; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; family violence; legal aid; bachelor's theses