Problematika bezdomovectví - Šefrnová, Helena; Procházka, Miroslav; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce je zaměřena na problematiku bezdomovectví
Vedoucí práce: Miroslav Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: bezdomovectví; sociální výzkum; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; homelessness; social research; bachelor's theses