Otázky delikvence mládeže a její vývoj v regionu Strakonice v letech 2004-2006 - Šefčíková, Jana (2008)
Cílem práce je podat co nejširší pohled na delikvenci mládeže, shrnout, označit a popsat faktory, které ji ovlivňují. Uvedení současné právní úpravy k dané problematice