Otázky delikvence mládeže a její vývoj v regionu Strakonice v letech 2004-2006 - Šefčíková, Jana; Adamová, Petra; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je podat co nejširší pohled na delikvenci mládeže, shrnout, označit a popsat faktory, které ji ovlivňují. Uvedení současné právní úpravy k dané problematice
Vedoucí práce: Petra Adamová
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: kriminalita mládeže; právní předpisy; sociální výzkum; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; juvenile delinquency; legal regulations; social research; bachelor's theses