Bakalářská práce Srovnávací studie webových stránek - Zmeková, Helena (2007)
Hlavním cílem této bakalářské práce je porovnat a vyhodnotit celkovou úroveň webových stránek vybraných českých bank. Za tímto účelm je vytvořen co nejvíce objektivní a komplexní způsob hodnocení internetových prezentací. Který je později postupně aplikován na všechny internetové prezentace dotyčných bank. V závěru je provedeno krátké porovnání daných prezentací a jejich vyhodnocení. Na analýzu jsou použity webové stránky těchto čtyř českých bank: Česká spořitelna a.s., Komerční banka a.s., eBanka a.s. a HVB Bank Czech Republic a.s