Bakalářská práce Srovnávací studie webových stránek - Zmeková, Helena; Střížová, Vlasta, 1946-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Hlavním cílem této bakalářské práce je porovnat a vyhodnotit celkovou úroveň webových stránek vybraných českých bank. Za tímto účelm je vytvořen co nejvíce objektivní a komplexní způsob hodnocení internetových prezentací. Který je později postupně aplikován na všechny internetové prezentace dotyčných bank. V závěru je provedeno krátké porovnání daných prezentací a jejich vyhodnocení. Na analýzu jsou použity webové stránky těchto čtyř českých bank: Česká spořitelna a.s., Komerční banka a.s., eBanka a.s. a HVB Bank Czech Republic a.s
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses