Implementace datového skladu s využitím technologií firmy Microsoft - Černý, Lukáš (2007)
Práce srovnává různé metody budování a implementace datového skladu a jejich aplikace na konkrétním případu, na platformě MS SQL Server 2000. Práce se se zaměřuje jak na zhodnocení metod budování datového skladu, tak na konkrétní implementaci vybraných metod při budování datového skladu zvoleného konkrétního případu