Implementace datového skladu s využitím technologií firmy Microsoft - Černý, Lukáš; Klas, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce srovnává různé metody budování a implementace datového skladu a jejich aplikace na konkrétním případu, na platformě MS SQL Server 2000. Práce se se zaměřuje jak na zhodnocení metod budování datového skladu, tak na konkrétní implementaci vybraných metod při budování datového skladu zvoleného konkrétního případu
Vedoucí práce: Jan Klas
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses