Srovnávací studie www stránek českých vysokých škol - Trpák, Aleš (2008)
Cílem této bakalářské práce je analýza a porovnání celkové úrovně webových prezentací vybraných vysokých škol v České republice. V této analýze se porovnává na základě 15 kritérií následujících šest českých vysokých škol: Karlova univerzita v Praze, Masarykova univerzita v Brně, ČVUT Praha, Vysoké učení technické Brno, Západočeská univerzita v Plzni a Vysoká škola ekonomická v Praze