Srovnávací studie www stránek českých vysokých škol - Trpák, Aleš; Střížová, Vlasta, 1946-; Kubeš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem této bakalářské práce je analýza a porovnání celkové úrovně webových prezentací vybraných vysokých škol v České republice. V této analýze se porovnává na základě 15 kritérií následujících šest českých vysokých škol: Karlova univerzita v Praze, Masarykova univerzita v Brně, ČVUT Praha, Vysoké učení technické Brno, Západočeská univerzita v Plzni a Vysoká škola ekonomická v Praze
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; internet; bakalářské práce; Internet; bachelor's theses