Efektivita metody PPP v dálniční výstavbě - Novák, Radek; Stieber, Michal; Gregor, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá zajišťováním dálniční infrastruktury pomocí Partnerství veřejného a soukromého sektoru (Public Private Partnership). Autor představuje koncept PPP, jeho charakteristiku, výhody a nevýhody. V druhé části se pak soustředí na již realizované dálniční projekty v zahraničí i v České republice a podrobněji rozebírá jeden, považovaný za úspěšný – Fredericton-Moncton Highway Project. Cílem práce je zjistit podmínky i předpoklady, které musí být splněny v případě, že se zástupci veřejného sektoru rozhodnou použít metodu PPP při zabezpečování dálničních sítí
Vedoucí práce: Michal Stieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses