Home media center PC - požiadavky a stav trhu - Jaščur, Miroslav; Gála, Libor, 1965-; Chlapek, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Táto práca sa zaoberá home media center počítačmi, ich požiadavkami a stavom na trhu v súčasnosti. V úvode popisuje základné pojmy, ktoré sa v tejto oblasti používajú. Zaoberá sa požiadavkami ako zo strany užívateľov, tak aj zo strany poskytovateľov obsahu, ktoré sú nevyhnutnou súčasťou v tomto odvetví. Druhá časť sa zameriava na analýzu trhu spojenú s výberom týchto zariadení a poskytuje návod a určené kritériá, ako postupovať pri výbere najlepšieho riešenia
Vedoucí práce: Libor Gála
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses