WWW server na platformě Linux Debian - Dočekal, Michal; Rydzi, Daniel; Kyndl, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Bakalářská práce se zabývá postupem vytvoření webového serveru realizovaného na operačním systému Debian GNU/Linux. Provádí čtenáře procesem instalace operačního systému a konfigurace webového serveru a všech souvisejících komponent. Zahrnuje základy správy server a jeho zabezpečení a porovnává přínosy a nevýhody provozu vlastního webového serveru oproti webhostingu
Vedoucí práce: Daniel Rydzi
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; Linux (operační systém); bakalářské práce; Linux (operating system); bachelor's theses