Návrh, vývoj a implementace evidenčního systému pro firmu Autodoplňky Ondřej Horniecký - Šubrt, Radek (2008)
Cílem této bakalářské práce je návrh, vývoj a implementace jednoduché aplikace pro sledování skladového stavu ve firmě Autodoplňky Ondřej Horniecký, jejíž sklad se nachází ve stejném místě jako prodejna a zboží není evidováno rozdílně mezi skladem a prodejnou. Aplikace by dále měla obsahovat základní funkce spojené s procesy probíhajícími v prodejně, jako je pokladna, vyhledávání zboží a základní statistiky prodeje