Analýza pracovního trhu v Karlovarském kraji - Vašková, Kateřina; Ševčík, Miroslav, 1958-; Urban, Luděk, 1927-2013; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá analýzou pracovního trhu v Karlovarském kraji mezi lety 2000 - 2006. Charakterizuje polohu, ekonomickou stránku kraje a vývoj obyvatelstva. Část je věnována zaměstnanosti a volným pracovním místům. Průběh nezaměstnanosti je detailněji popsán ve třetí kapitole. Analýzu efektivnosti rekvalifikačních kurzů v Karlovarském okrese porovnávám s výsledky analýzy pro Českou republiku za rok 2004. Konkrétně analýza obsahuje indexy cílenosti a hrubé efekty rekvalifikací
Vedoucí práce: Zdena Vostrovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; nezaměstnanost; politika zaměstnanosti; rekvalifikace; bakalářské práce; unemployment; manpower policy; occupational retraining; bachelor's theses