Platební bilance České republiky v období ekonomické transformace - Olšovský, Rudolf (2008)
Cílem je zmapování základních charakteristik vývoje a způsobu řízení platební bilance, vytipování základních faktorů ovlivňujících vývoj v jednotlivých obdobích, zejména v období ekonomické transformace