Platební bilance České republiky v období ekonomické transformace - Olšovský, Rudolf; Helísek, Mojmír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Cílem je zmapování základních charakteristik vývoje a způsobu řízení platební bilance, vytipování základních faktorů ovlivňujících vývoj v jednotlivých obdobích, zejména v období ekonomické transformace
Vedoucí práce: Mojmír Helísek
Doktorská disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; disertace; ekonomická rovnováha; platební bilance; dissertations; equilibrium (economics); balance of payments