Vývojové trendy faktoringového trhu v České republice - Vlasák, Václav; Taušer, Josef; Horák, Jindřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Trh faktoringu v České republice zaznamenal v posledních deseti letech velmi intenzivní vývoj. Na trhu působí velké a malé faktoringové firmy. Velké faktoringové firmy vlastní banky. Malé faktoringové firmy jsou bankami financovány. Trh zaznamenává silný růst v posledních několika letech a tento trend bude pokračovat i v budoucnu.Trh je již silně konkurenční a faktoringové firmy se stávají vhodným doplňkem služeb komplexního financování jak velkých, ale tak i malých a středních firem
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses