Aplikace metod ekonomické analýzy v podniku VEBA, a. s. - Bažantová, Zuzana; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Na základě různých metod ekonomické analýzy je provedeno finanční zhodnocení akciové společnosti VEBA (v letech 2002 až 2006) a nasledně zjištěné vysledky jsou porovnány s odvětvím
Vedoucí práce: Petr Boukal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses