Reforma inštitúcií EÚ v kontexte ich aktuálnych premien - Zelený, František; Hnát, Pavel, 1981-; Hitzgerová, Vlasta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Cieľom tejto bakalárskej práce je upriamiť pozornosť na témy, ktoré sú v aktuálnej dobe na pôde Európskej únie najdiskutovanejšie. Prvá časť prvej kapitoly sa zaoberá témou nedávneho rozširovania. Záver tejto časti sa venuje problematike ďalšieho prijímania. Druhá časť prvej kapitoly sa zameriava na problémy, s ktorými sa EÚ stretáva v sociálne – ekonomickej oblasti. Druhá kapitola tejto práce naväzuje na predchádzajúce zmienené problémy a venuje sa už konkrétnym reformným pokusom
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses