Hospodářský a politický vývoj v Německu po sjednocení v roce 1990 - Kopecký, David; Steinmetzová, Dana; Potužáková, Zuzana, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce je zaměřena na hospodářský a politický vývoj v Německu po sjednocení v kontextu vývoje vedoucího ke sjednocení, včetně analýzy rozdílů v hospodářství SRN a Německé demokratické republiky před rokem 1990. Je zde zkoumán transformační proces spojený se sjednocením Německa, použité ekonomické reformy a zhodnocení jejich účinnosti. Dále se práce věnuje ekonomickému a politickému vývoji v SRN až do dneška, přetrvávajícími rozdíly bývalého západního a východního bloku, ekonomickými problémy SRN i vyhlídkami do budoucna
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; reformy; bakalářské práce; reforms; bachelor's theses