Systémy elektronického celního řízení Evropské unie se zaměřením na elektronický vývoz - Zlámalová, Eva; Novák, Radek, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá problematikou elektronického celního řízení (tzv. programem e-Customs) v Evropské unii. Popisuje proces zavádění elektronických celních systémů v Evropské unii a hodnotí cíle, jež si EU stanovila. Podrobněji se věnuje práve zavedenému systému e-Vývoz v České republice a analyzuje úspěchy a neúspěchy tohoto zavedení z pohledu celních deklarantů a Generálního ředitelství cel
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; celní řízení; master's theses; customs procedure