Dopravní síť Pardubic, srovnání s Hradcem Králové - Dvořáková, Iva (2008)
Popis a zhodnocení dopravní sítě města Pardubic ve všech odvětvích dopravy(letecká, vodní, železniční, silniční a cyklistická) a její srovnání se sítí Hradce Králové. Integrace obou dopravních systémů