Komparace ekonomických podmínek pro ekologické a konvenční zemědělství v České republice - Krpatová, Kateřina (2008)
Práce porovnává ekonomické podmínky pro ekologické a konvenční zemědělství v České republice, popisuje zásady ekologického zemědělství, ekonomické podmínky pro zemědělství, problematiku udělování veřejné finanční podpory, zabývá se vývojem přidělování finanční podpory v ČR - především po vstupu ČR do EU