Komparace ekonomických podmínek pro ekologické a konvenční zemědělství v České republice - Krpatová, Kateřina; Geuss, Erik, 1963-; Branžovský, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Práce porovnává ekonomické podmínky pro ekologické a konvenční zemědělství v České republice, popisuje zásady ekologického zemědělství, ekonomické podmínky pro zemědělství, problematiku udělování veřejné finanční podpory, zabývá se vývojem přidělování finanční podpory v ČR - především po vstupu ČR do EU
Vedoucí práce: Erik Geuss
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: aplik. envir. ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; ekologické zemědělství; bakalářské práce; ecological agriculture; bachelor's theses