Systémová analýza a optimalizace obchodního domu - Polčáková, Martina (2008)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou konkrétního obchodního centra, jeho fungováním, řízením a procesy. Nejprve vymezuje základní trendy tohoto typu podnikání, poté se zabývá představením samotné firmy a identifikací jejího okolí. Hlavní část práce spočívá v analýze procesních oblastí firmy a na základě teoretických znalostí a rešerše zdrojů navrhuje možnosti zlepšení problémových oblastí s přihlédnutím k moderním trendům v tomto typu podnikání. Práce je zaměřena zejména na stanovení strategie a analýzu a návrh komunikačních procesů