Systémová analýza a optimalizace obchodního domu - Polčáková, Martina; Toman, Prokop, 1942-; Dudová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou konkrétního obchodního centra, jeho fungováním, řízením a procesy. Nejprve vymezuje základní trendy tohoto typu podnikání, poté se zabývá představením samotné firmy a identifikací jejího okolí. Hlavní část práce spočívá v analýze procesních oblastí firmy a na základě teoretických znalostí a rešerše zdrojů navrhuje možnosti zlepšení problémových oblastí s přihlédnutím k moderním trendům v tomto typu podnikání. Práce je zaměřena zejména na stanovení strategie a analýzu a návrh komunikačních procesů
Vedoucí práce: Prokop Toma
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses