Teritoriální a komoditní struktura zahraničního obchodu ČR - Müller, Michal; Taušer, Josef; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá tématikou zahraničního obchodu České republiky se zaměřením na teritoriální a komoditní strukturu. Největší pozornost věnuje období vstupu ČR do EU a změnám zmíněných struktur během těchto let. V této části je odhalen např. pozoruhodný vývoj vztahů s Velkou Británií. Poslední část popisuje i samostatné členství ČR v EU a naznačuje nastolené trendy, které je možno v našem zahraničním obchodě pozorovat
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses