Aspekty výjimečného projektového manažera - Bednář, Marek; Slánský, David; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Hlavním cílem práce je postihnout vlastnosti a schopnosti takových projektových manažerů, o nichž je možné říci, že jsou ve svých výsledcích výjimeční. Dílčím cílem pak je pokusit se nejprve analyzovat tyto aspekty vedoucích projektů z dostupné literatury a poté ověřit výsledky analýzy v praxi pomocí osobních interview. Vlastním přínosem této práce pro společnost je sestavení Testu rozpoznání výjimečnosti projektového manažera. Tento test by mohl sloužit v IT/ICT organizacích k rozpoznání potenciálu skutečné výjimečnosti u výběrových řízení
Vedoucí práce: David Slánský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses