Databázové systémy v České republice - Pohořelý, Radovan (2008)
Práce analyzuje nabídkovou stranu trhu databázových systémů v České republice. V přehledné formě a na jednom místě popisuje společnosti a jejich produkty. Zabývá se licenční politikou vybraných společností a porovnáním jejich produktů