Databázové systémy v České republice - Pohořelý, Radovan; Pour, Jan; Krch, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce analyzuje nabídkovou stranu trhu databázových systémů v České republice. V přehledné formě a na jednom místě popisuje společnosti a jejich produkty. Zabývá se licenční politikou vybraných společností a porovnáním jejich produktů
Vedoucí práce: Jan Pour
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses