Expertní systémy - aplikace v chemii - Dopitová, Kateřina; Jirků, Petr, 1942-2017; Berka, Petr, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
První část práce shrnuje základy teorie expertních systémů, druhá část je věnována chemoinformatice a ve třetí části je popsána báze znalostí AnChem
Vedoucí práce: Petr Jirků
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; chemie; chemoinformatika; bakalářské práce; chemistry; cheminformatics; bachelor's theses