Patologické závislosti na internetu - Ernst, Martin (2008)
Tato práce přináší pohled na patologické jevy na internetu. Hlavním cílem bylo charakterizovat všechny možné typy internetových závislostí, se zaměřením na závislost na online hrách. Účelem této práce bylo dané jevy popsat a skrze provedený výzkum ověřit, zdali se skutečně projevují mezi respondenty