Patologické závislosti na internetu - Ernst, Martin; Pavlíček, Antonín, 1977-; Muknšnábl, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato práce přináší pohled na patologické jevy na internetu. Hlavním cílem bylo charakterizovat všechny možné typy internetových závislostí, se zaměřením na závislost na online hrách. Účelem této práce bylo dané jevy popsat a skrze provedený výzkum ověřit, zdali se skutečně projevují mezi respondenty
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses