Postavení USA v mezinárodním obchodě - Lukavská, Darina (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá postavením USA v mezinárodním obchodě. Práce je zaměřená na ekonomickou situaci USA, která značnou měrou ovlivňuje podobu mezinárodního obchodu, zejména objem a strukturu realizovaných obchodů a těsnost obchodních vazeb mezi jednotlivými obchodními partnery. Dále se v práci věnuji integračním seskupením, jichž jsou USA členem. Největší pozornost je věnována seskupení NAFTA