Postavení USA v mezinárodním obchodě - Lukavská, Darina; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Cupák, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá postavením USA v mezinárodním obchodě. Práce je zaměřená na ekonomickou situaci USA, která značnou měrou ovlivňuje podobu mezinárodního obchodu, zejména objem a strukturu realizovaných obchodů a těsnost obchodních vazeb mezi jednotlivými obchodními partnery. Dále se v práci věnuji integračním seskupením, jichž jsou USA členem. Největší pozornost je věnována seskupení NAFTA
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses