Využití metodiky RUP při vývoji webové aplikace menšího rozsahu v prostředí PHP 5 - Albrecht, Jakub; Buchalcevová, Alena, 1958-; Morkus, Vratislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce se snaží zhodnotit možnosti využití metodiky RUP při realizaci projektu vývoje konkrétního informačního systému s danými parametry. Těmito parametry jsou malý rozsah, webová platforma a technologické prostředí PHP 5. V úvodu se práce zaobírá úlohou metodik při vývoji software, následuje představení metodiky RUP. Dále je probírána metodická podpora specifických charakteristik projektů. Vlastním přínosem práce je vytvoření vlastní instance metodiky RUP vhodné pro definovaný projekt a na základě zkušeností s metodikou pak zhodnocení využitelnosti metodiky RUP pro daný projekt a návrh změn metodiky.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses