Možnosti využití Business Process Management BPM v SOA - Lukášová, Pavlína; Hauptvogl, Roman; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce postihuje základní možnosti využití Business Process Management (BPM) v Service-Oriented Architecture (SOA). Spojení přístupů BPM a SOA umožňuje přistupovat k podnikové integraci z několika pohledů. Tato práce jednotlivé přístupy představuje a identifikuje jejich hlavní přínosy a nedostatky. Práce se dále zaměřuje na charakteristické rysy implementace BPM v SOA, a to včetně technologických rysů. Rovněž práce poskytuje výčet benefitů, překážek a hrozeb plynoucích z implementace BPM v SOA prostředí. Závěrem uvádí současné trendy těchto přístupů
Vedoucí práce: Roman Hauptvogl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses