Analýza hospodářských vztahů České republiky s Pobaltskými zeměmi - Vaňková, Kateřina; Plchová, Božena, 1936-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Diplomová práce „Analýza hospodářských vztahů České republiky s Pobaltskými zeměmi“ mapuje vývoj ekonomik Litvy, Lotyšska a Estonska v období od získání nezávislosti po rozpadu Sovětského svazu až do současnosti. Jejím hlavním cílem je monitorovat a zhodnotit vývoj hospodářských vztahů těchto zemí s Českou republikou. Je zde ukázána obchodní výměna probíhající mezi státy v uplynulých letech a také toky investic a vývoj obchodně politických vztahů. Zmíněn je i vliv vstupu všech zemí do Evropské unie
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Estonsko; investice; Litva; Lotyšsko; obchod; diplomové práce; Estonia; investments; Lithuania; Latvia; commerce; master's theses