Myšlenkové mapy v teorii a praxi - Vašíček, Václav; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Matějovský, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Bakalářská práce, týkající se myšlenkových map, objasní jejich teoretické pozadí a ukáže, jak se myšlenkové mapy vytvářejí. Dále práce seznamuje čtenáře se všeobecnými oblastmi a také s konkrétními příklady, ve kterých jsou myšlenkové mapy přínosem. Součástí výkladu je také test softwaru pro tvorbu myšlenkových map pomocí počítačů a nakonec jsou představeny příbuzné koncepty uchování informací. Nastíněných cílu se dosáhne tím, že se čtenář v první části seznámí se stavebními kameny, na kterých je postavena teorie pro tvorbu myšlenkových map. Po první fázi se práce pak zabývá s příklady aplikace myšlenkových map
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; kreativita; paměť; teorie; bakalářské práce; creative ability; memory; theory; bachelor's theses