Analýza nasazení biometrických metod - Ezr, Tomáš; Doucek, Petr, 1960-; Dianiš, Erik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce má za cíl seznámit se základními biometrickými prvky a používanými metodami, s jejich výhodami a nevýhodami a jejich chybovostí. Začátek práce je věnován seznámení s biometrikou, biometrickými metodami a bližšímu pohledu na metody snímání biometrických dat, jejich zpracování pomocí algoritmů a vyhodnocování. V práci je dále část věnovaná porovnání vybraných biometrických metod podle předem daných kritérií. Další část je věnována využití biometrických prvků v cestovních pasech a s tím souvisejících zákonu. V závěru jsem se pokusil přiblížit možnosti vývoje biometrických metod a zhodnotit závěry ke kterým jsem došel
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; biometrika; bakalářské práce; biometry; bachelor's theses