Osobní a rodinné finance - Valenta, Jan; Smrčka, Luboš; Zámečník, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Osobní a rodinné finance a jejich aspekty z různých úhlů pohledu. Důležitost vztahu finančního plánování, ujasnění si životních cílů a výběru finančních produktů. Charakteristika specifických termínů jako druhy úročení, RPSN nebo vliv inflace. Osobní rozvaha a cash flow, které jsou analogií na finančními výkazy, usnadňují přehled o rodinných financích. Analýza porovnání hypoték a nájemního bydlení. Výhodnost některých přímých investic do nemovitostí na příkladu. V příloze je prezentována internetová služba usnadňující kontrolu osobních výdajů
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; účetnictví; finance; rodina; bachelor's theses; accounting; finance; family