Vliv médií na chování jedince - Vágnerová, Tereza; Hubinková, Zuzana, 1971-; Pauknerová, Daniela, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá podstatou a vlivem médií na člověka z hlediska časového, prostorového, rituálního, společenského a omezujícího, přičemž mediální sféra je zúžena zejména na televizi. Práce zkoumá, jak se lidé vystavují televiznímu vlivu, nechávají se omezovat a nakolik si toto ovlivnění uvědomují. Součástí praktické části je výzkum provedený mezi mladými lidmi, zjišťující přímý i nepřímý vliv televize
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses