Servisně orientovaný přístup v oblasti návrhu podnikové architektury - Ondruška, Marek; Svatá, Vlasta, 1952-; Kubíček, Jovan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Za téma předkládaného textu byla zvolena oblast týkající se návrhu podnikové architektury v kontextu architektonického přístupu nazývaného Servisně orientovaná architektura. Text je rozdělen do dvou hlavních částí. V první části je pozornost věnována vymezení podnikové architektury, návrhu podnikové architektury a modelovacímu jazyku pro popis podnikové architektury. Druhá část vychází z poznatků prezentovaných v části první při rozboru Servisně orientované architektury
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; architektura; diplomové práce; architecture; master's theses