Srovnávací studie výuky informatiky na vysokých školách v České republice a ve Velké Británii - Doseděl, Martin; Střížová, Vlasta, 1946-; Hes, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Vymezení informatiky jako vědní disciplíny a její úlohy v současné společnosti. Vliv informačních technologií na současnou společnost a její přínos, analýza a srovnání výuky informatiky na univerzitách. Metodika hodnocení a hodnocení studijních plánů na českých a britských univerzitách. Návrh optimálních studijních plánů pro jednotlivé studijní obory
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses