Rozvoj cyklistické dopravy v ČR s důrazem na Pardubický kraj - Kopecká, Petra; Mervart, Michal, 1977-; Hejdučková, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce je zaměřena na zhodnocení situace v oblasti rozvoje cyklistické dopravy v České republice. V teoretické části jsou popsány základní druhy cyklokomunikací, jejich dělení a značení, přednosti cykodopravy a hlavní priority programu Národní strategie rozvoje cyklistické dopravy. Praktická část pojednává o podpoře rozvoje cyklistické dopravy v Pardubickém kraji. Zde jsou zmíněny aktivity kraje, způsob financování výstavby cyklostezek, projekty plánované do budoucnosti a popis vybrané cyklostezky
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; cyklistická doprava; cykloturistika; bakalářské práce; cycling traffic; bicycle touring; bachelor's theses