Microsoft Solutions Framework - Pávek, Jan (2008)
Tato práce je zaměřena na metodický rámec Microsoft Solutions Framework (MSF), který slouží jako základ pro vytváření metodik pro vývoj softwaru. Cílem je jednak tento rámec popsat (převážně z důvodu nedostatku příslušných materiálů v češtině) a srovnat jej s několika dalšími známými metodikami. Také se zaměřuje na některé principy a pojmy definované v MSF, které jsou integrovány ve vývojovém prostředí od Microsoftu, Visual Studio Team System