Microsoft Solutions Framework - Pávek, Jan; Buchalcevová, Alena, 1958-; Stuchlík, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato práce je zaměřena na metodický rámec Microsoft Solutions Framework (MSF), který slouží jako základ pro vytváření metodik pro vývoj softwaru. Cílem je jednak tento rámec popsat (převážně z důvodu nedostatku příslušných materiálů v češtině) a srovnat jej s několika dalšími známými metodikami. Také se zaměřuje na některé principy a pojmy definované v MSF, které jsou integrovány ve vývojovém prostředí od Microsoftu, Visual Studio Team System
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses