Vývozní strategie Plzeňského Prazdroje, a.s. - Křečková, Alena; Machková, Hana; Křenková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářská práce analyzuje vývozní strategii společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. V první části studie je obsažen rozbor privatizace společnosti v devadesátých letech, stručná charakteristika současného majitele, společnosti SABMiller plc, a popisy jednotlivých značek výrobkového portfolia. Druhá kapitola se soustředí na rozbor současné vývozní strategie firmy. Důraz je kladen na mezinárodní marketingovou strategii prémiové značky, piva Pilsner Urquell. Třetí kapitola je zaměřena na rozbor a vyhodnocení exportní strategie společnosti do severských zemí. Podrobná analýza se věnuje švédskému a finskému trhu
Vedoucí práce: Hana Machková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses