Developerský projekt - Polyfunkční dům v Liberci, Lípové ulici 664 - Kouble, Jiří (2008)
Bakalářská práce na téma "Developerský projekt - Polyfuknční dům v Liberci, Lípové ulici 664" se v metodologické části zabývá popisem trhu nemovitostí v České republice a návodem jak postupovat při realizaci developerského projektu. V praktické části jsou jednotlivé fáze developmentu prezentovány na reálném projektu